STOR-I

Your Story Matters

'Wij geloven in de kracht van gezien en gehoord worden. In deze solo experience biedt het team - bestaande uit derdejaars studenten van de HKU - jou een luisterend oor. Deel je verhaal, en ontdek de hoofdpersoon in jezelf. In onze studio ligt de focus op jou. Dat begint al in de wachtruimte, die er speciaal op is ingericht om de hoofdpersoon in jou te activeren.

Daarna bieden wij jou in de Talkpod een luisterend oor en transformeren wij jouw verhaal tot die van een ware hoofdpersoon. Hoe wij dat doen, vraag je je af? Daarvoor hebben wij onze speciaal ontwikkelde STOR I methode. Het enige wat jij hoeft te doen, is praten. Onze bekwame schrijvers en technici doen de rest. Makkelijk toch? Kom ook bij ons langs, en ontdek de hoofdpersoon in jezelf.'

 

 

Welkom bij Stor-i, een uniek project in samenwerking met het theaterfestival 'Over het IJ'. Ons avontuur begon met het krijgen van een container uit het containerprogramma van het festival, die we volledig mochten ombouwen. Met Stor-i wilden we het thema 'hoofdpersoon zijn in je eigen leven' verkennen en onderzoeken hoe onze samenleving hieromheen is opgebouwd. Maar daar stopte het niet; we wilden ook onze mening hierover delen en mensen laten zien wat het nut is van bijpersonages in ons dagelijks leven.

Stel je voor: je stapt onze container binnen en betreedt een wereld waarin je wordt uitgedaagd om je eigen rol te onderzoeken. Het is een ervaring die je meeneemt op een reis door de complexiteit van de samenleving waarin we leven. Stor-i nodigt je uit om na te denken over hoe jij jezelf ziet als hoofdpersoon in je eigen leven en welke rol anderen om je heen spelen.

De ombouw van de container is een visuele weergave van onze gedachten en ideeën. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om je onder te dompelen in een meeslepende en betekenisvolle ervaring. Terwijl je door de ruimte navigeert, word je geconfronteerd met verrassende elementen die je laten nadenken over de dynamiek tussen hoofd- en bijpersonages.

Stor-i daagt je uit om je perspectief te verbreden en de waarde van bijpersonages in ons leven te herkennen. Vaak worden zij over het hoofd gezien of als minder belangrijk beschouwd, maar ze spelen een cruciale rol in het creëren van een levendige en diverse samenleving. Door middel van deze experience willen we je bewust maken van hun bijdrage en het belang van wederzijdse waardering en begrip.

Dompel jezelf onder in Stor-i en ontdek een wereld waarin jouw eigen verhaal samensmelt met de verhalen van anderen. Laat je inspireren om bewuster te kijken naar de mensen om je heen en de rijkdom te waarderen die zij toevoegen aan jouw eigen narratief.

Stor-i is meer dan alleen een ombouwde container; het is een uitnodiging om de nuances van ons dagelijks leven te onderzoeken en de waarde van elke rol te erkennen. Verwacht een intrigerende en betekenisvolle ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Wil je meer zien van dit project bezoek dan ook de site van 'Over het IJ':

https://overhetij.nl/agendaitem/stor-i