SLAPSTICK

Welkom bij mijn workshop "Slapstick"! Deze workshop is bedoeld om deelnemers kennis te laten maken met de basisprincipes van slapstick, een klassieke vorm van fysieke komedie die nog steeds relevant en populair is vandaag de dag.

Tijdens deze workshop zullen we de fundamentele technieken van slapstick verkennen, waaronder valpartijen, stoten en struikelen. We zullen ook leren hoe we mimiek, gebaren en timing kunnen gebruiken om de humor te versterken en het publiek te laten lachen.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring of achtergrond. Het is een geweldige manier om uit je comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden te leren. Het is ook een geweldige activiteit voor teambuilding en kan helpen bij het verbeteren van samenwerkings- en communicatievaardigheden.

Ik bied deze workshop aan als een enkele sessie of als onderdeel van een groter evenement, zoals een teambuildingdag of een verjaardagsfeestje. Ik kan de workshop aanpassen aan de behoeften van jouw groep en doelen. Of je nu op zoek bent naar een leuke en interactieve workshop voor je vrienden, familie of collega's, deze workshop zal zeker een hit zijn.

Neem contact met mij op via mijn website voor meer informatie over deze workshop en hoe ik jou kan helpen om de basis van slapstick te leren. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en een onvergetelijke ervaring te creëren!

Prijzen

Prijzen zijn in overleg, en zijn afhankelijk van duur, aantal deelnemers, locatie, en leerdoelstellingen.