Kennismakings-workshop

Welkom bij mijn theaterworkshops gericht op kennismaking! Deze workshops zijn een speelse en creatieve manier om nieuwe mensen te leren kennen. Door middel van theateroefeningen en spelletjes zullen we elkaar leren kennen, de grenzen van de groep verleggen en vertrouwen met elkaar opbouwen.

We beginnen de workshop met een kennismakingsspel, waarbij iedereen zichzelf voorstelt en een interessant feitje over zichzelf deelt. Daarna doen we spelletjes en oefeningen waarbij samenwerken voorop staat. Vervolgens gaan we aan de slag met verschillende theateroefeningen om onder andere lichaamstaal en stemgebruik te verkennen. In alle onderdelen van de workshop wordt er focus gelegd op vertrouwen van elkaar. 

Mijn workshops zijn geschikt voor iedereen, ongeacht theaterervaring. Het is een leuke en interactieve manier om nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf uit te dagen. Het is ook een geweldige manier om als teambuildingactiviteit te doen, waarbij deelnemers hun samenwerkingsvaardigheden kunnen versterken.

Ik bied deze workshops aan als losse sessies of als onderdeel van een groter evenement, zoals een conferentie of festival. Ik kan de workshops op maat maken om aan de behoeften van jouw groep of organisatie te voldoen.

Ben je geïnteresseerd in mijn theaterworkshops gericht op kennismaking of wil je meer informatie over mijn diensten? Neem dan contact met mij op via mijn website en ik zal zo snel mogelijk antwoorden. Ik kijk er naar uit om samen te werken!

Prijzen

Prijzen zijn in overleg, en zijn afhankelijk van duur, aantal deelnemers, locatie, en leerdoelstellingen.